Selder , Gluten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwijder het vel van de kippenbillen en pluk het vlees in kleine stukjes.
-
Roer de suiker door heet water. Giet de sriracha en sojasaus erbij. Meng onder de kip.
-
Breng licht gezouten water aan de kook en kook de erwten en sojabonen 1 min. Giet af en spoel koud.
-
Leg de noedels van een potje Thai chicken noedels onderaan in elke bokaal. Voeg het bijgevoegde kruidenpoeder toe. Vul elke bokaal aan met ¼ van het kippenvlees, 1 el erwten, 1 el sojabonen, 3 el minestronegroenten, een handvol spinazie en enkele takjes koriander.
-
Giet 400 ml kokend water erover en laat 3 min trekken. Serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven