zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe het water met de suiker, het zout, de azijn en witte wijn in een pot.
-
Was de gember en snij in fijne plakjes.
-
Snij het citroengras in de lengte middendoor.
-
Verwijder de zaadjes en zaadlijsten van de chilipepers.
-
Breng het azijnmengsel aan de kook samen met de gemberplakjes, het citroengras en de chilipepers.
-
Snij de komkommers in de lengte middendoor en schraap de zaadjes eruit met een koffielepel.
-
Snij de komkommers in staafjes en verdeel over de bokalen.
-
Stop er wat takjes verse koriander bij en verdeel de gember, chilipepers en het citroengras over de potten.
-
Breng het azijnmengsel opnieuw aan de kook en overgiet de komkommers tot ze net onder staan.
-
Sluit de bokalen af. Laat afkoelen en bewaar in de koelkast tot gebruik.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven