zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de citroenen onder warm water en droog ze af. Snij in fijne partjes en schik in een bokaal. Overgiet met ½ l wodka; zorg ervoor dat ze goed onderstaan. Zet in de koelkast.
-
Voeg, na minimum 20 dagen, de resterende 2,5 dl wodka toe.
-
Laat de suiker en het water 10 min zachtjes koken in een pan. Laat volledig afkoelen en voeg toe aan het wodkamengsel.
-
Zet de bokaal opnieuw in de koelkast. Giet na 20 dagen alles door een zeef.
-
Tip: het infuus blijft heel lang goed. Gebruik het in je cocktails!
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven