Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de komkommer en snij in de lengte middendoor. Schraap met een koffielepel de pitjes eruit en snij het vruchtvlees in stukjes.
-
Pel de mineola’s en snij het vruchtvlees in stukjes. Haal het klokhuis uit de appels en snij in stukjes.
-
Schil de kiwi en de mango. Snij beide in stukjes. Spoel de aardbeien, verwijder de steeltjes en snij in kwartjes.
-
Mix het citroen- en gembersap. Kruid bij met versgemalen zwarte peper, komijn en een mespuntje zout. Roer de suiker erdoor totdat hij opgelost is.
-
Doe de fruitstukjes samen met de komkommer in een kom. Overgiet met de dressing en schud door elkaar. Laat 1 uur rusten in de koelkast.
-
Snij de puntpaprika’s middendoor. Vul ze met de fruitsalade en werk af met koriander.
-
Tip: pikante fruitsla? Snij een groene chili in ringetjes en voeg toe.
-
* Rasp geschilde gemberwortel en knijp het vocht eruit.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven