Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Kook 3 eieren in 7 minuten net hard en laat schrikken onder koud stromend water. Pel de eieren.
-
Pel de uien en snipper ze fijn.
-
Stoof de uien glazig in boter, kruid met peper en zout en laat iets afkoelen.
-
Snipper de blaadjes bladpeterselie en salie fijn.
-
Klop het overgebleven ei los en meng samen met het broodkruim, de gestoofde uien en de verse kruiden door het vlees.
-
Breng op smaak met nootmuskaat, worcestersaus, peper en zout.
-
Wrijf een bakblik in met boter en drapeer de sneetjes spek erin waarbij minstens de helft van de sneetjes over de rand hangt.
-
Vorm een dikke plak van de helft van het vlees en leg in het bakblik. Leg de gepelde eieren in het midden op een rij in de lengte en dek af met de rest van het vlees. Vouw het overhangende spek erover zodat het vleesbrood mooi verpakt is.
-
Dek losjes af met aluminiumfolie. Zet in de voorverwarmde oven en bak goudbruin en gaar.
-
Verwijder de laatste 15 minuten de aluminiumfolie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven