In honing geflambeerde banaan met tabasco en cacao crunch
Allergenen
zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de banaan in schijven van 1 cm.
-
Doe wat honing in het pannetje van de raclette. Wacht tot de honing blaasjes vormt en voeg de banaan toe.
-
Bak de banaan bruin, draai ze om en besprenkel met tabasco.
-
Voeg een klein scheutje rum toe en flambeer.
-
Werk af met stukjes cacao crunch.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven