Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de schorseneren en was ze schoon. Snij ze in stukken van 3 cm. Kook de schorseneren beetgaar in water met zout en een klein scheutje azijn.
-
Schik de zalmfilet in een gietijzeren schotel. Kruid met peper en zout.
-
Schil de pompelmoes en sinaasappel à vif (tot op het vruchtvlees), verwijder de partjes en hou apart. Duw het sap uit over de zalm.
-
Was de citroen en snij in schijfjes. Verdeel de partjes pompelmoes, sinaasappel en de schijfjes citroen over en rond de zalm. Verdeel de schorseneren over de zalm.
-
Besprenkel alles rijkelijk met honing en verdeel enkele takjes verse tijm over de vis.
-
Verhit de grill van de oven. Gaar de vis ± 5 min onder de grill. Zorg ervoor dat de vis aan de binnenkant nog roze is.
-
Serveer als een sharing dish.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven