Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schep een aantal bolletjes vanilleroomijs.
-
Leg ze op een bakplaat met bakpapier. Steek er een prikker in en zet ze meteen in de diepvries.
-
Laat 1 nacht goed hard worden in de diepvries.
-
Smelt de chocolade au bainmarie. Strooi de verschillende suikerversieringen in aparte schaaltjes.
-
Leg een bakplaat met bakpapier gereed. Dompel een aantal ijspralines in de gesmolten chocolade, plaats deze op de bakplaat en zet direct terug in de diepvries.
-
Rol een aantal ijspralines in de verschillende soorten suikerglitter en plaats direct terug in de diepvries.
-
Haal de ijspralines uit de diepvries en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven