Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de meloenen doormidden en verwijder de pitjes.
-
Schep de cavaillons leeg en doe het vruchtvlees in de blender. Mix fijn.
-
Breng het meloensap op smaak met een kneepje limoensap. Plaats in de koelkast.
-
Steek met behulp van een pommeparisiennelepel bolletjes uit de galiameloen.
-
Verdeel het ijskoude soepje over kommetjes. Werk af met meloenparels en enkele blaadjes verse munt. Serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven