Eieren en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Klop de boter, suiker, vanillesuiker en het ei tot een luchtig mengsel.
-
Zeef de bloem en meng met het mespuntje kaneel.
-
Voeg afwisselend bloem en water toe aan het botersuikermengsel en meng tot een glad deeg.
-
Verwarm het wafelijzer voor. Vet het goed in met arachideolie.
-
Doe een eetlepel beslag in het midden van het wafelijzer en doe het toestel dicht.
-
Laat ± 4 minuten bakken, check tussendoor eens of het wafeltje gaar en bruin wordt.
-
Haal het wafeltje uit het ijzer en rol het op met behulp van een conische vorm. Let op: de wafel is warm!
-
Herhaal puntje 5 tot 7 tot al het beslag is opgebruikt.
-
Laat de wafel pas los als ze afgekoeld is. Zo behoudt ze haar vorm.
-
Hak de pistachenoten fijn.
-
Schep het ijs en verdeel in de ijshoorntjes. Versier naar keuze met gehakte pistachenoten, blauwe bessen, slagroom, hagelslag, …
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven