Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Muntsaus: pel de look en snipper fijn.
-
Doe de muntblaadjes samen met de peterselieblaadjes, ansjovis, look en olijfolie in het hakmolentje en mix fijn. Kruid met peper en zout.
-
Colcannon: blancheer de savooikool kort. Laat uitlekken en snipper fijn samen met de lente-uitjes.
-
Schrob de aardappelen schoon en kook ze gaar in de schil. Giet ze af en laat uitdampen.
-
Verwarm de room en smelt de boter.
-
Pel de aardappelen en stamp ze fijn of draai ze door een roerzeef.
-
Roer de gesmolten boter en room erdoor. Kruid met peper en zout.
-
Schep de lente-ui en savooikool erdoor en hou warm.
-
Kruid het vlees met peper en zout.
-
Gril de lamskoteletjes kort aan beide zijden.
-
Schik de koteletjes op voorverwarmde borden. Overgiet met de muntsaus en schep de colcannon ernaast.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven