Allergenen

Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 190°C. Boter de bakvorm in en bedek met bakpapier.

  2. Zeef de bloem met het zout en bicarbonaat in een kom. Maak een kuiltje in het midden.

  3. Voeg de karnemelk toe en meng tot je een deeg bekomt. Haal uit de kom en leg op een bebloemd werkvlak. Kneed verder gedurende enkele minuten tot het deeg zacht aanvoelt. Vorm het deeg tot een rechthoekige vorm die in de bakvorm past. Schik in het bakblik met bakpapier.

  4. Trek met een scherp mes diagonale sneden in de bovenkant van het deeg. Trek de takjes van de rozemarijn los en steek ze in de sneden.

  5. Bak het brood gedurende 35 à 45 minuten.

  6. Haal het brood uit de oven en de bakvorm. Check of het gaar is door er op de onderkant op te kloppen. Als dit hol klinkt is, het oké. Laat het afkoelen op een rooster.