Eieren , Lactose , Melk , Mosterd en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappel en snij in kleine blokjes. Kook de blokjes beetgaar in water met zout. Giet af en verfris onder koud stromend water.
-
Laat de blikken macedoine en erwtjes uitlekken in een zeef. Meng de aardappel met de macedoine en de erwtjes. Snij de augurken fijn en voeg toe aan de groenten.
-
Was, pluk en hak de peterselie fijn en voeg toe aan de groenten. Kruid met peper en zout en voeg enkele el mayonaise toe.
-
Kook de eieren in 10 min hard. Laat afkoelen onder koud stromend water, pel ze en snij in 2.
-
Maak een half vloeibare saus met mayonaise, yoghurt en wat water.
-
Druk de groenten aan in een serveerring. Leg de augurken errond.
-
Schik ½ ei op de groenten en overgiet met de half vloeibare mayonaise.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven