Allergenen

Eieren , Lactose , Melk , Mosterd en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de aardappel en snij in kleine blokjes. Kook de blokjes beetgaar in water met zout. Giet af en verfris onder koud stromend water.

  2. Laat de blikken macedoine en erwtjes uitlekken in een zeef. Meng de aardappel met de macedoine en de erwtjes. Snij de augurken fijn en voeg toe aan de groenten.

  3. Was, pluk en hak de peterselie fijn en voeg toe aan de groenten. Kruid met peper en zout en voeg enkele el mayonaise toe.

  4. Kook de eieren in 10 min hard. Laat afkoelen onder koud stromend water, pel ze en snij in 2.

  5. Maak een half vloeibare saus met mayonaise, yoghurt en wat water.

  6. Druk de groenten aan in een serveerring. Leg de augurken errond.

  7. Schik ½ ei op de groenten en overgiet met de half vloeibare mayonaise.