Selder , Gluten , Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de prei en het witlof. Schil de aardappelen, wortelen, knolselder, pastinaak en raapjes. Pel de uien. Snij de verschillende groenten in grove stukken.
-
Laat de boter smelten in een stoofpot. Stoof de groenten aan en laat zachtjes sudderen, roer alles regelmatig even om.
-
Voeg na een klein halfuurtje al het vlees toe. Snij de worsten, kotelet en schenkel in kleine stukken om overal onder en tussen te steken. Warm het bier eventjes op en los de bouillonblokjes erin op. Giet dit nu bij de groenten en vlees.
-
Leg de aardappelen bovenaan. Smeer de boterham in met mosterd en schik erboven. Voeg ook het kruidentuiltje toe. Kruid goed met peper en zout van de molen.
-
Zet het deksel erop. Giet ijskoud water of ijsblokjes in het uitgeholde deksel. Laat 3 uur sudderen op een zacht vuur.
-
Laat een nacht afkoelen op een koele plaats.
-
Warm ’s anderendaags weer op een zeer zacht vuur op en roer alles eens goed onder elkaar.
-
(*) Een doufeu is een ovalen stoofpan waarin je je gerechten in eigen vocht kan laten garen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven