Selder , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 160°C.
-
Snij het vlies van de schenkel met een scherp mes op 3 plaatsen door.
-
Schil de aardappelen en snij in stukken. Was de groenten en snij in stukken.
-
Verwarm de groentebouillon.
-
Smelt een klont boter in een gietijzeren pot en stoof de groenten aan. Kruid met peper en zout, voeg tijm en laurier toe en overgiet met de warme groentebouillon.
-
Voeg de aardappelen en schenkel toe en breng aan de kook.
-
Dek de pot af en laat verder garen in de oven.
-
Haal na 1,5 u het deksel eraf en laat de bouillon 30 min op het vuur inkoken.
-
Check of het vlees gaar is en serveer met een flinke lepel mosterd.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven