Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snij grof.
-
Pel de look en plet fijn met een lookpers.
-
Snij het spek in brede stukken.
-
Smelt boter in een kookpot met dikke bodem.
-
Bak de lamsragout aan alle zijden krokant. Bak niet te veel in 1 keer, zodat het mooi krokant kan bakken.
-
Haal uit de kookpot en bak de lamsmerguez mooi bruin aan alle zijden.
-
Snij de worst in stukken en bewaar apart.
-
Roerbak het spek met de uien en de look in de kookpot tot de uien glazig zijn.
-
Bestrooi met curry- en paprikapoeder.
-
Voeg de lamsragout weer toe en blus met de kippenbouillon.
-
Voeg de tijm, rozemarijn en laurier toe en laat 1 u afgedekt zachtjes koken.
-
Snipper de groene kool fijn.
-
Was de raapjes en snij in 6 parten.
-
Verwijder de buitenste blaadjes van de spruitjes en snij het voetje kruislings in.
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Voeg de spruitjes en aardappelen toe en laat afgedekt 15 min koken.
-
Laat de raapjes, merguez en groene kool nog 10 min mee garen.
-
Verwijder de rozemarijn, tijm en laurier.
-
Kruid met zwarte peper en zout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven