sesamzaad en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Hummus:
mix de kikkererwten met het look- en komijnpoeder, tahin, dragonazijn, groentebouillon en olijfolie tot een gladde hummus. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Schil de fijne wortelen en snij in de lengte in 2.
-
Snij de bolle kant van elke wortelhelft kruislings in.
-
Trek het kruis wat open en stop er een plukje bladpeterselie in.
-
Vul kleine terracotta potjes met hummus. Stop in elk potje 3 wortelen en serveer als hapje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven