sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Hummus
Giet de kikkererwten af in een zeef en spoel met koud water.
-
Pel de look en mix met de kikkererwten, tahin, komijn- en paprikapoeder, dragonazijn, groentebouillon en olijfolie tot een fijne hummus. Kruid met cayennepeper en zout.
-
Eblysalade
Breng de groentebouillon aan de kook. Voeg de Ebly toe en kook volgens de bereidingstijd op de verpakking. Giet af en laat afkoelen.
-
Schil de butternut. Halveer in de lengte en verwijder de zaden met een lepel. Snij het vruchtvlees in dobbelstenen. Snij de roosjes van de bloemkool.
-
Meng de butternut en bloemkool met pilipili, lookpoeder, komijn, kurkuma en olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Spreid op een ovenplaat met bakpapier en bak 20 min op 200°C in de oven.
-
Meng de groenten met de Ebly.
-
Afwerking
Besprenkel de feta met honing en olijfolie. Bestrooi met oregano en cayennepeper. Bak 10 min op 200°C in de oven.
-
Serveer met de Eblysalade, veldsla en hummus. Werk af met granaatappelpitten en blaadjes koriander.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven