Allergenen

Eieren , Vis , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Laat het vlees op kamertemperatuur komen.

  2. Pico de gallo:

    snij de tomaten in kwarten, verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in kleine blokjes. Snij de korianderblaadjes en -steeltjes fijn. Pel en snipper de rode ui fijn.

  3. Snij de chilipeper in de lengte middendoor, verwijder indien gewenst de zaadjes en snij het vruchtvlees in fijne stukjes. Meng alle ingrediënten voor de pico de gallo en zet minstens 30 min in de koelkast.

  4. Pel de avocado, verwijder de pit en snij het vruchtvlees in plakjes.

  5. Verwarm de salsa.

  6. Bak de tortilla’s aan beide kanten in olie en leg op een bord.

  7. Bak de biefstukken kort aan beide zijden en leg boven op de tortilla. Overgiet met salsa en hou warm.

  8. Bak 2 spiegeleieren en schik ze bovenop de biefstukken.

  9. Werk af met plakjes avocado, pico de gallo, gegrilde paprika, jalapeño en lepeltjes zure room.