Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Escalavida
Spoel de paprika’s, aubergines en tomaten en droog ze grondig. Leg ze in de hete kolen van een gesloten BBQ.
-
Draai de groenten regelmatig om tot het vel aan alle zijden zwartgeblakerd is en de groenten zacht zijn. De aubergines hebben de meeste tijd nodig: laat ze liggen tot ze openbarsten.
-
Haal de gare groenten uit de kolen en laat wat afkoelen. Pel ze, verwijder de zaadlijsten en snij het vruchtvlees in stukjes.
-
Pel en pers de look. Schep samen met olijfolie en azijn door de groenten. Kruid met peper en zout.
-
Gril de chorizoworsten gaar en serveer in broodjes samen met de escalavida.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven