Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Chimichurri: pel het sjalotje en snipper fijn. Pel de look en rasp fijn.
-
Snij de picantina fijn. Snij de koriander en oregano fijn.
-
Meng met de rest van de ingrediënten voor de chimichurri en kruid met zout.
-
Bak de chipolataworstjes goudbruin en gaar in boter.
-
Snij de piccolobroodjes horizontaal middendoor en bestrijk beide zijden royaal met chimichurri.
-
Verdeel de scheutjes erover en leg de worstjes ertussen. Besprenkel met de rest van de chimichurri en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven