Allergenen
zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij 1 schijfje van de citroen en pers de rest tot 15 ml sap.
-
Maak inkepingen in de schil van het citroenschijfje en prik de kruidnagels erin.
-
Breng 150 ml water aan de kook.
-
Giet het citroensap erbij en haal van het vuur.
-
Voeg het citroenschijfje toe en laat 5 min trekken.
-
Giet de whisky in een kop.
-
Vul aan met de citroenthee en het citroenschijfje.
-
Werk af met de honing.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven