Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de chocolade in kleine stukjes en schraap het merg uit het vanillestokje.
-
Verwarm de melk in een pannetje. Voeg het merg, het vanillestokje en de kaneel toe. Voeg, als de melk warm is, de witte chocolade toe en laat al roerend smelten.
-
Haal de pan van het vuur en giet de witte chocolademelk door een zeefje in elk glas. Voeg de bruine suiker toe en roer goed door.
-
Klop de room op tot slagroom.
-
Garneer elk glas met slagroom en een kaneelstok.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven