Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Peer in zoutkorst: meng het eiwit met grof zout.
-
Omwikkel de peren volledig met dit zoutmengsel en zet in een ovenschotel.
-
Zet 30 min in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven en laat de peren afkoelen onder het zout.
-
Haal de afgekoelde peren uit het zout, pel en versnijd ze.
-
Verwijder de schil van de cambozola.
-
Mix samen met de roquefort. Voeg, als het mixen moeilijk gaat, een klein scheutje melk toe.
-
Gepekelde ui: pel de rode ui en snij in ringen.
-
Kook het water met de suiker en azijn op.
-
Giet dit warm op de uien en bewaar in de frigo*.
-
Verwijder het vel van de pensen en bak ze in een pan met een klontje boter.
-
Bak de broodjes af zoals vermeld op de verpakking. Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Snij de broodjes open. Schik de pensen erin. Werk af met de blauwschimmelsaus, stukjes peer, rode uienringen en Bicky-uitjes.
-
Versier met platte peterselie.*Je kan dit perfect op voorhand maken en 1 week in de koelkast bewaren.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven