Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bestrijk de vormen voor de hoorntjes met boter en rol ze dan door de bloem. Klop de overtollige bloem eraf.
-
Verwarm de oven voor op 220 °C.
-
Snij het bladerdeeg in 6 repen van 3,5 cm. Bestrijk het met het losgeklopte ei.
-
Draai de repen deeg met de ingestreken kant naar boven om de hoorntjes. Begin onderaan en ga schuin naar boven. Druk het uiteinde vast.
-
Leg de hoorntjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Strijk de bovenkant nogmaals in met ei en laat ½ uur rusten.
-
Bak de hoorntjes in 12 minuten goudbruin en gaar. Haal ze uit de oven en laat iets afkoelen. Verwijder de vormen voorzichtig en laat verder afkoelen.
-
Klop de room op met de vanillesuiker en schep door de roomkaas. Vul de spuitzak hiermee.
-
Schil de kiwi’s, spoel de aardbeien kort en verwijder de steeltjes. Snij het fruit in kleine stukjes.
-
Vul de hoorntjes telkens met een laagje fruit en een laagje roomkaas, totdat ze mooi vol zitten.
-
Serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven