Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Warm de oven voor op 180°C.
-
Smelt enkele el boter in een steelpan.
-
Smeer de vellen brickdeeg met een borstel volledig in met gesmolten boter en snij elk vel in 4.
-
Vorm met bakpapier een hoorntje en vouw elk stuk brickdeeg rond het hoorntje.
-
Bak 8 à 10 min goudbruin en krokant op een bakplaat met bakpapier.
-
Makreelmousse: verwijder de graten en het vel van de makreel.
-
Mix fijn met paprikapoeder en zure room. Kruid met piment d’espelette.
-
Bewaar in een spuitzak in de koelkast.
-
Mierikswortelroom: klop de slagroom stijf. Roer de mierikswortelcrème eronder. Kruid met piment d’espelette en zout. Plaats koel tot gebruik.
-
Vul een serveerkommetje met paneermeel.
-
Verwijder het bakpapier in de hoorntjes en steek de hoorntjes in het paneermeel.
-
Vul de hoorntjes met makreelmousse en werk af met mierikswortelroom.
-
Versier met bieslook en bestrooi met een snuifje piment d’espelette.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven