Allergenen

Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Maak de melk lauw en los de gist hierin op.

  2. Meng de suiker, vanillesuiker en malse boter in de keukenrobot.

  3. Voeg de bloem, het kaneelpoeder en een snuifje zout toe en laat alles kneden tot een homogeen deeg.

  4. Meng het ei onder het deeg en voeg als laatste de gistmelk toe.

  5. Laat het deeg ruim 1 u rijzen onder een handdoek of plasticfolie.

  6. Maak bolletjes van het deeg ter grootte van een pingpongbal.

  7. Bak ze in een voorverwarmd wafelijzer met klein, plat reliëf.

  8. Duw goed aan en laat ± 3 à 4 min bakken. De gist zal de wafel wat openduwen.

  9. Haal de wafel uit het wafelijzer en steek direct uit met een ronde uitsteekvorm.

  10. Snij de wafel middendoor met een gekarteld mes, terwijl hij nog warm is (zoals een pitabroodje).

  11. Vul de wafel op met honing en druk mooi dicht.

  12. Laat de wafel afkoelen.