Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Maak de melk lauw en los de gist hierin op.
-
Meng de suiker, vanillesuiker en malse boter in de keukenrobot.
-
Voeg de bloem, het kaneelpoeder en een snuifje zout toe en laat alles kneden tot een homogeen deeg.
-
Meng het ei onder het deeg en voeg als laatste de gistmelk toe.
-
Laat het deeg ruim 1 u rijzen onder een handdoek of plasticfolie.
-
Maak bolletjes van het deeg ter grootte van een pingpongbal.
-
Bak ze in een voorverwarmd wafelijzer met klein, plat reliëf.
-
Duw goed aan en laat ± 3 à 4 min bakken. De gist zal de wafel wat openduwen.
-
Haal de wafel uit het wafelijzer en steek direct uit met een ronde uitsteekvorm.
-
Snij de wafel middendoor met een gekarteld mes, terwijl hij nog warm is (zoals een pitabroodje).
-
Vul de wafel op met honing en druk mooi dicht.
-
Laat de wafel afkoelen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven