Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en look en snipper alles fijn.
-
Schil de paprika’s met een dunschiller en verwijder de steelaanzet en zaadjes. Snij het vruchtvlees in grove stukken.
-
Snij de kip in blokjes van 2 x 2 cm.
-
Verhit olijfolie in een pan en bak de kippenblokjes goudbruin.
-
Laat de fijngesnipperde ui en look mee glazig bakken.
-
Voeg de paprikastukjes en het paprikapoeder toe en roer om.
-
Blus met kippenbouillon en vul aan met de tomatenblokjes.
-
Laat 30 min afgedekt sudderen.
-
Kook de parelcouscous gaar zoals aangegeven op de verpakking. Giet af en roer er wat olijfolie onder.
-
Roer, vlak voor het serveren, de zure room en tapenade door de kip. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Serveer met de parelcouscous, wat basilicumblaadjes en partjes citroen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven