Homemade rabarber-gembersiroop
Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was de rabarber en snij in stukken. Schil de gember en snij in stukken.
-
Zet de rabarber, gember, het water en de suiker in een kookpot.
-
Laat 30 min zachtjes koken. Laat afkoelen en zeef nadien de siroop.
-
Giet de siroop in ijsblokvormen en vries ze in.
-
Gebruik deze ijsblokken in water of cava tijdens de picknick.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven