Gluten , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Steriliseer de flessen. Was de flessen in heet water. Verwarm de oven op 160°C en zet de flessen in een ovenschaal. Laat ze gedurende 10 tot 15 minuten drogen in de oven. Haal ze eruit en laat ze afkoelen.
-
Laat de dubbele espresso inkoken tot 1 eetlepel.
-
Giet alle ingrediënten in een blender en mix op hoge snelheid gedurende 30 seconden.
-
Giet de drank in de gesteriliseerde flessen en zet ze in de koelkast.
-
Schud steeds voor gebruik.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven