Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 160°C.
-
Hak de noten in stukken.
-
Giet de havervlokken in een ovenschaal. Voeg de arachideolie, de honing, het kaneelpoeder, de quinoa, pompoenpitten en gehakte noten toe en meng goed.
-
Zet gedurende 40 minuten in de voorverwarmde oven.
-
Roer de granola elke 10 minuten om.
-
Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Snij de abrikozen in kleine stukjes. Meng samen met de rozijnen onder de afgekoelde granola.
-
Bewaar in een afgesloten pot.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven