Hertenmedaillon met peperkoeksausje, peertje in rode wijn, knolselderpuree en kroketjes
Selder , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kruid het vlees met peper en zout. Bak de hertenmedaillons in hete boter. Laat beide zijden 2 minuten bakken en laat rusten in de pan, van het vuur.
-
Haal het vlees uit de pan en hou het warm. Blus de aanbaksels met de wildfond en rode wijn. Laat tot de helft inkoken. Snij de peperkoek in kleine stukjes en laat smelten in de saus. Kruid met peper en zout. Monteer net voor het opdienen met 50 gr boter.
-
Warm de knolselderpuree op in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 10 minuten.
-
Warm de peertjes in rode wijn op.
-
Bak de kroketjes.
-
Snij het vlees in 2 stukken en schik op het bord. Serveer de knolselderpuree, het peertje in rode wijn en de kroketjes erbij. Werk af met de saus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven