Eieren , Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalot en snij fijn.
-
Laat 3 el boter smelten in een gietijzeren pot en bak hierin het vlees rondom bruin. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de sjalot, rozemarijn en tijm bij het vlees.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Zet het deksel op de pot en laat het vlees 20 min in de oven garen, tot het vlees rosé is.
-
Haal het vlees uit de pot en wikkel het in aluminiumfolie. Laat het vlees rusten.
-
Doe de bloem in de pot en bak kort aan. Voeg de fond toe en laat de saus indikken.
-
Aardappel in krokante korst: schil de aardappelen en kook ze 10 min in gezouten water.
-
Giet af en laat afkoelen.
-
Klop de eieren los en kruid met peper en zout.
-
Meng de panko met de gemalen kaas en fijngehakte peterselie.
-
Wentel de aardappelen eerst in het eimengsel en daarna in het paneermeel.
-
Leg de pan vol met de aardappelen en bak ze aan alle kanten krokant in wat olijfolie.
-
Witlof-appelsalade: maak een dressing met de mosterd, azijn, honing en slaolie. Kruid met peper en zout.
-
Snij het witlof fijn en de appel in fijne reepjes.
-
Meng de dressing onder de salade.
-
Werk af met verse kruiden.Tip: je kan de gepaneerde aardappelen ook bakken in de oven op 190°C in ± 15 min.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven