Heldere uiensoep met gegrilde kaastoast en gebakken pancetta
Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 160°C.
-
Pel de zoete uien en snij in ringen. Stoof ze zachtjes aan in boter. Voeg de bouillon en het kruidentuiltje toe. Laat 30 min zachtjes koken. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Leg de pancetta open op een bakplaat en bak in 15 min krokant in de voorverwarmde oven.
-
Pel de rode ui en snipper fijn. Smelt de boter en stoof de rode ui aan. Voeg de bloem toe en laat drogen op het vuur. Giet de koude melk erbij en laat de saus opkoken. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Voeg 2 el gruyèrekaas toe aan deze saus.
-
Snij het stokbrood in schijfjes en toast ze.
-
Smeer de saus op de toastjes en bestrooi met gemalen gruyèrekaas.
-
Gratineer de toastjes en serveer samen met de heldere bouillonsoep.
-
Verkruimel de krokante pancetta over de soep.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven