Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui, snij doormidden en snij in halve ringen. Borstel de shiitake schoon en snij in plakjes. Pel de teentjes look en snipper fijn.
-
Snij de plakjes pancetta in fijne reepjes. Snij het vel van de kippenbouten los en verwijder.
-
Verhit 3 eetlepels olijfolie in een soeppan.
-
Bak de ui, look en pancetta gedurende 5 minuten. Leg de kippenbouten erbij en overgiet met de bouillon. Voeg de takjes tijm toe en breng aan de kook.
-
Draai het vuur daarna lager en laat in 30 minuten garen.
-
Schep de kippenbouten en de takjes tijm uit de pot. Voeg de shiitake toe en laat garen. Pluk intussen het vlees van de bouten.
-
Doe het vlees terug in de soep. Voeg de spinazie toe en laat slinken.
-
Breng de soep op smaak met peper en zout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven