Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de peultjes in fijne reepjes (= julienne). Blancheer ze in ruim kokend gezouten water. Giet af en laat uitlekken.
-
Schil de verse gember en snij in hele kleine stukjes.
-
Snij het pepertje in twee, verwijder de pitjes en snij vervolgens in hele kleine stukjes.
-
Warm de gevogeltebouillon op. Proef en kruid bij indien nodig met peper en zout.
-
Leg een hoopje peultjes, een koffielepel gember en een rode peper in een soepkom.
-
Giet er de hete bouillon over en dien onmiddellijk op.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven