Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de verschillende champignons en snij ze kleinere stukken. Snij de lenteuitjes in fijne ringen. Verhit een lepel olijfolie in een stoofpan en fruit de lente-uitjes aan en voeg de champignons toe. Laat 5 minuten bakken op een hoog vuur en giet de gevogeltebouillon erover. Breng aan de kook en kruid met peper en zout. Laat de bouillon afkoelen tot hij lauw is.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Verdeel de bouillon over de kommetjes en voeg de gehakte kruiden toe.
-
Snij uit het bladerdeeg cirkels die net iets groter zijn dan de soepkommen. Bestrijk de randen van de kommen met water en leg het bladerdeeg erboven. Druk aan.
-
Klop de eidooiers los en strijk de bovenkant van het bladerdeeg in met eigeel.
-
Zet de kommen in de voorverwarmde oven gedurende 12 tot 15 minuten
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven