Hazenfilet met gebakken witloof, kroketjes, knolselder en jeneverbessensaus
Selder en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de knolselder en snij in plakken van 2 cm dik. Steek hieruit cilinders met een diameter van 4 cm. Kook gaar in gezouten water of stoom gaar.
-
Reinig het witloof en bak de stronkjes in een klontje boter. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Laat 1 liter wildfond tot de helft inkoken met de jeneverbessen. Kruid met peper en zout. Monteer met klontjes koude boter.*
-
Schroei de hazenrugfilets aan in een hete pan met een klontje boter. Laat elke zijde ongeveer 2 minuten bakken (= saignant). Kruid met peper en zout.
-
Bak de kroketjes gaar en goudbruin in een friteuse op 180°C.
-
Snij de gebakken hazenrugfilets overlangs door en schik op het bord. Serveer met de knolseldercilinders, kroketjes en een stronkje witloof. Nappeer de saus rond het vlees.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven