noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Dag voordien: laat de hazelnoten een nacht weken in koud water.
-
Volgende dag: giet ze af, spoel ze goed en dep droog. Hak de hazelnoten in een keukenmachine fijn. Mix een snuifje zout en 4 eetlepels cacaopoeder erdoor.
-
Mix 25 g van de kokosolie erdoor. Voeg op deze manier afwisselend cacaopoeder en kokosolie toe en schraap tussentijds de wand van de kom af tot alles goed gemengd is. (*) Giet de ahornsiroop in een dun straaltje erbij. Meng tot een samenhangende pasta.
-
Bewaar de hazelnootpasta in een gesteriliseerde luchtdichte pot.
-
(*) Schift het mengsel, voeg dan terwijl de keukenrobot werkt 1 à 2 eetlepels warm water toe en herhaal indien nodig.
-
Tip: hazelnootpasta is bij kamertemperatuur een week houdbaar. Je kan hem natuurlijk ook in de koelkast bewaren.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven