Gluten en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breng de amandeldrank aan de kook.
-
Roer de havermout en kaneel erdoor. Laat 2 minuten op een laag vuur. Haal van het vuur en laat nog 5 minuten staan.
-
Verdeel de havermoutpap in de kommetjes.
-
Spoel de appel, snij in 4 en verwijder het klokhuis. Snij in fijne plakjes.
-
Spoel de druiven en snij in Verwijder indien nodig de pitjes.
-
Garneer de havermoutpap met de appelschijfjes, druiven en nog wat extra kaneel.
-
Tip: deze havermoutpap is zowel warm als koud lekker.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven