Eieren , Gluten en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Maal de havermout tot meel in de blender.
-
Voeg een mespunt zout en het kaneelpoeder bij de havermout.
-
Klop de olie erdoor, voeg het ei toe en roer tot een beslag.
-
Voeg beetje bij beetje de melk toe en klop tot een glad beslag.
-
Roer het bakpoeder erdoor en breng op smaak met honing.
-
Hak de studentenhaver grof en spatel samen met de cereals door het beslag.
-
Plaats de cupjes in de muffinvorm en verdeel het beslag over 8 cupjes.
-
Bak in 30 min goudbruin en gaar.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven