Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 165°C.
-
Meng de witte en bruine suiker samen met de zachte boter tot een crème in de keukenmachine. Voeg het ei en het vanille-extract toe.
-
Voeg vervolgens kaneel, natriumbicarbonaat, zout en bloem toe onder voortdurend mengen.
-
Hak de chocolade in kleine stukjes. Schep ze samen met de gedroogde veenbessen en havermoutvlokken door het deeg. Zorg ervoor dat alles mooi verdeeld is.
-
Rol van het deeg bolletjes, zo groot als een noot. Schik ze op een met bakpapier beklede ovenplaat en druk ze plat.
-
Bak 15 minuten in de voorverwarmde oven tot de randen beginnen verkleuren.
-
Haal uit de oven en laat op een rooster afkoelen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven