Eieren , Gluten en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Klop de eieren luchtig.
-
Roer de compote en verse kaas onder de eieren.
-
Meng de maïzena en gist met de havermout en roer onder het eimengsel.
-
Schil de appelen en snij in stukjes. Roer ze onder het deeg.
-
Warm de oven voor op 180°C.
-
Vet de springvorm in met boter.
-
Giet het beslag erin.
-
Bak de cake 30 min in de voorverwarmde oven.
-
Rooster de amandelschilfers al roerend goudbruin in een pan zonder vetstof.
-
Haal de cake uit de oven en laat afkoelen.
-
Bestrooi de afgekoelde cake met amandelschilfers en poedersuiker.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven