Gluten , noten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rooster de havermoutvlokken 2 tot 3 minuten in een pan op matig vuur. Voeg, onder voortdurend roeren met een houten lepel, het vocht (water of melk) en zout toe.
-
Draai het vuur laag en laat, onder af en toe roeren, 10 à 15 minuten sudderen tot de pap naar wens gekookt is (vloeibaar of dik). Indien de pap te dik is geworden, voeg gewoon wat water of melk toe.
-
Voeg de zoetstof toe.
-
Schil de appel en snij in plakjes. Smelt een klontje boter in een pan en voeg de appelplakjes toe. Bestrooi met wat suiker en laat de appelplakjes karameliseren.
-
Serveer de havermout met de gekarameliseerde appeltjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven