Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de havermout een 8-tal min op een zacht vuurtje gaar in de haverdrink.
-
Was en snij de peren in 8 gelijke stukken.
-
Bak de partjes peer goudgeel in een beetje boter.
-
Bestrooi met een goeie el suiker en laat karamelliseren.
-
Verwijder de pit uit de dadels en snij in schijfjes.
-
Schep de havermoutpap in een diep bord.
-
Schep de gekaramelliseerde peertjes op de havermout en werk af met de dadelstukjes.
-
Sprenkel wat kandijsiroop over de havermout. Serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven