Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan zonder vetstof.
-
Pesto
Mix de basilicum met de look, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en 75 ml olijfolie tot een smeuïge pesto. Voeg naar smaak citroensap, cayennepeper en zout toe.
-
Verwijder het kroontje van de gourmato-tomaat. Snij de tomaten aan de andere zijde 4 keer in tot 1 cm van de bodem. Steek afwisselend in elke insnijding een sneetje coppa en lepel er wat pesto in. Snij de burrata in 4.
-
Serveer 3 ‘hasselback tomato’s’ op een bord en druppel er wat olijfolie en balsamicocrème over.
-
Leg er wat rucola en 2 stukken burrata bij en kruid met zwarte peper en fleur de sel.
-
Serveer met ciabatta.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven