Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 225°C.
-
Schrob de aardappelen schoon onder stromend water. Leg elke aardappel in een soeplepel en snij de aardappelen in dunne plakjes van 5 mm. Opgelet: Snij tot aan de lepel zodat de onderkant van de aardappel niet ingesneden wordt.
-
Smelt de boter in een pannetje en roer de fijngesnipperde look, peper en zout erdoor.
-
Vet een lage ovenschaal in en leg de aardappelen hierin. Schep met een lepeltje de gesmolten boter over de aardappels.
-
Zet in de voorverwarmde oven en laat 45 minuten garen.
-
Haal de schaal uit de oven en schik in iedere insnijding een sneetje kaas. Steek de aardappelen opnieuw in de oven gedurende 5 à 10 minuten.
-
Garneer met wat peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven