Lactose , Melk , noten , Pindanoten , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij ½ van de schil van de banaan. Snij de banaan in schijfjes, zonder helemaal door te snijden.
-
Breek de chocolade in stukjes en steek deze tussen de bananenschijfjes.
-
Snij de citroengrasstengels in stukken en steek in de banaan.
-
Leg de ‘hasselback’-bananen op een matig vuur of aan de kant van het BBQ-rooster.
-
Laat de bananen met de chocolade mooi smelten. Flambeer eventueel met wat rum.
-
Bestrooi de bananen rijkelijk met de bresiliennenootjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven