Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de aubergines in de lengte in kwarten.
-
Snij de kwarten aan de binnenkant in met een mes. Snij niet helemaal door de aubergine heen, zodat deze nog met de schil samenblijft.
-
Bestrooi de aubergine rijkelijk met zout en laat 20 min trekken.
-
Was de kerstomaatjes en snij in fijne rondjes.
-
Pluk de kruiden. Pel de look en snij in fijne reepjes.
-
Spoel de aubergines af onder koud, stromend water en dep droog.
-
Verwarm de oven voor op 160°C.
-
Steek de groene kruiden, kerstomaat en look tussen de reepjes in de aubergines.
-
Besprenkel rijkelijk met olijfolie en kruid met zout en peper.
-
Schik de aubergines op een bakplaat en gaar gedurende 20 min in de voorverwarmde oven.
-
Haal de aubergines na 15 min uit de oven en rasp er flink wat Parmezaanse kaas over.
-
Steek nog een 5-tal min terug in de oven.
-
Haal uit de oven en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven