Selder , Vis , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de aardappelen grondig.
-
Leg 2 houten lepels op een snijplank tegen de lange zijde van de aardappel aan.
-
Snij in de aardappel met een scherp mes om de ½ cm, tot je de lepels raakt.
-
Leg de aardappelen op een bakplaat en besprenkel met olijfolie. Kruid met peper, zout en Provençaalse kruiden.
-
Laat 45 min garen in de oven op 150°C.
-
Pel de sjalotten en snipper ze fijn.
-
Breng de sjalotten, witte wijn en wijnazijn aan de kook en laat tot ½ reduceren. Voeg de room toe en laat opnieuw 1⁄3 inkoken. Kruid met peper, zout en verse fijngesnipperde dille.
-
Reinig de wortelen, prei en selder. Snij alles in julienne. Stoom de groenten beetgaar. Kruid met peper en zout.
-
Gril de gekruide zalm op de hete grill.
-
Serveer de hasselback aardappelen met de gegrilde zalm, gestoomde groenten en dillesaus op de borden.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven